Satu Mare: Peste 170 de jandarmi şi poliţişti vor asigura măsurile de ordine publică de Ziua Oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

90 de jandarmi şi 80 de poliţişti de la diverse servicii vor asigura buna desfăşurare a manifestărilor cultural artistice care vor avea loc mâine în centrul municipiului cu ocazia Zilei oraşului Satu Mare.

„Jandarmii vor patrula atât în zona centrală a municipiului, în zona Grădinii Romei dar mai ales în zonele care implică public numeros. Totodată la nivelul instituţiei avem pregătit un echipaj de intervenţie care va acţiona la apelurile de urgenţă “, a declarat Camelia Lucuţ, purtătorul de cuvânt al IJJ Satu Mare.

Trafic restricţionat

Inspectoratul Judeţean de Poliţie anunţă că în noaptea de 28/29 mai, la miezul nopţii, traficul pe bulevardul Transilvania va fi oprit, pe perioada focului de artificii. De asemenea, duminică, 29 mai, în intervalul orar 14.00-16.00 artera situată în Piaţa Libertăţii (între strada Alexandru Ioan Cuza şi Calea Traian) va fi închisă circulaţiei rutiere. În cazul interzicerii temporare a circulaţiei pe unele sectoare de drum, şoferii sunt sfătuiţi să respecte recomandările şi indicaţiile agenţilor de circulaţie, aflaţi în zonele respective.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite