Satu Mare: Arest prelungit pentru şoferul beat care a provocat accidentul mortal de la Lipău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii sătmăreni au prelungit mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Andrei S., şoferul de 38 de ani care a provocat marţi seara un accident mortal între localităţile Lipău şi Sâi în urma căruia o femeie de 42 de ani, pasageră în dreapta şoferului, a murit.

Înainte de a se urca la volan şoferul a consumat alcool, rezultatele testului de alcoolemie efectuat la faţa locului indicând o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lui Andrei S., i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge care au scos la iveală o îmbibaţie alcoolică de 1,50 mg/l alcool pur.

Judecătorii i-au prelungit arestul
Marţi seara, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului iar în cursul zilei de miercuri a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, instanţa de judecată emiţând mandatul de arestare. „Accidentul s-a produs din cauza şoferului beat care a condus cu viteză mare iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţul din dreapta a şoselei. Pasagera Maria M., de 42 de ani, a murit pe loc“, a declarat Camelia Borz, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. În urma accidentului, victima rămas încarcerată fiind necesară intervenţia pompierilor. 



Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite