Regulament nou de expunere a afişelor. Prin intermediul acestuia se doreşte creearea unui aspect îngrijit al oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali, întruniţi astăzi în cadrul şedinţei ordinare a lunii, au aprobat 26 de proiecte de hotărâre, printre care şi un nou regulament privind expunerea de afişe.

Începând cu luna august 2012 în municipiul Satu Mare au fost amplasate un număr de panouri cu destinaţia specială de expunere a afişelor pentru promovarea diferitelor evenimente.
Populaţia a început să utilizeze aceste panouri, devenind astfel în timp locuri unde în toate zonele municipiului există posibilitatea a te informa cu privire la diferite evenimente. Această hotărâre vine ca o continuare logică a acestor demersuri, respectiv va da caracter de legitimitate panourile amplasate şi acestei modalităţi de afişaj, stabilind clar locaţii, modalităţi şi procedură pentru afişare. Pe de altă parte prin intermediul acestei hotărâri se doreşte eliminarea din municipiu a afişelor amplasate în diferite locuri, care nu sunt propice acestei activităţi şi care creează un aspect neîngrijit.

Au existat câteva modificări şi la proiectul de hotărâre privind serviciile de cantină de ajutor social. Având în vedere că la nivelul municipiului Satu Mare există un număr redus de beneficiari ai serviciului de cantină social, autoriăţile locale au făcut câteva modificări, astfel că beneficiarii îşi vor lua masa de acum înainte într- un alt loc decât cel de până acum şi anume, în cadrul creşei Prichindelul.

În cadrul şedinţei primarul muncipiului Satu Mare a supus la vot un alt proiect de maximă importanţă, proiect ce vizează finalizarea exproprierilor  pentru linia de centură.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite