Primarul Kereskenyi Gabor: „ Firmele au zis că sunt de acord să lucreze noaptea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a scurta timpul dedicat lucrărilor de infrastructură din municipiul Satu Mare ,primarul Kereskenyi Gabor le-a propus firmelor care realizează investiţiile să muncească şi noaptea. Una dintre acestea va transmite graficul de lucrări pe noapte săptămâna viitoare.

În cadrul comisiei de circulaţie, primarul Kereskenyi Gabor a afirmat că a discutat cu firmele despre varianta de a lucra noaptea la cele două investiţii majore care se desfăşoară în oraş, respectiv Drumul Careiului şi Podul Decebal, măsura fiind lansată în discuţie de mai mulţi sătmăreni în decursul ultimelor zile. Răspunsul primit de către edil a fost unul care dă speranţe că acest lucru s-ar putea chiar întâmpla.

„Am discutat cu reprezentanţii celor două firme şi le-am lasat această idee de a munci şi noaptea, pentru ca lucrările să se mişte mai repede. Cei de la Tehnci Asist care lucrează pe Drumul Careiului mi-au spus că îmi vor da chiar un grafic de lucrări în acest sens săptămâna viitoare. Sper să facă acelaşi lucru şi cei care lucrează la pod, ar merge lucrurile mai repede, e în interesul lor să termine în cele 5 săptămâni care le au la dispoziţie pentru această parte de pod”, a declarat Kereskenyi Gabor.

Podul urmează să fie realizat în mai multe etape, prima dintre acestea fiind asfaltarea sensului de mers care este acum în lucru, cea de-a doua etapă urmează să fie celălalt sens de mers, fiecare dintre ele având o perioadă stabilită a lucrărilor de 5 săptămâni. După ce acestea se vor finaliza se vor realiza alte lucrări conexe, care nu vor afecta circulaţia.

Modelul muncii noaptea pentru investiţiile în infrastrucutră nu a mai fost folosit în Satu Mare de la construcţia pasarelei peste Drumul Botizului. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite