Păţania unui primar de la ţară cu Electrica: „Am avut parte de un tratament pe care mi-e greu să îl calific!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bontea Zenoviu a făcut şi în septembrie o sesizare cptre Electrica,dar i-a fost respinsă
Bontea Zenoviu a făcut şi în septembrie o sesizare cptre Electrica,dar i-a fost respinsă

Primarul este nemulţumit că locuitorii din anumite sate din comună au rămas fără curent de sărbători. Acesta susţine că a fost tratat cu superficialitate de conducerea Electrica.

Pentru locuitorii din Petin, comuna Păuleşti, Crăciunul nu a fost unul liniştit şi plăcut deoarece au avut parte de mai multe pene de curent pe 24 decembrie şi în 27 decembrie. De fiecare dată cei de la Electrica s-au prezentat la locul problemei, dar nervii întinşi ai oamenilor au încins mai rău atmosfera şi s-a lăsat cu vorbe grele între ţărani şi cei de la Electrica.

Primarul comunei, Bontea Zenoviu, a luat partea cetăţenilor şi a încercat să rezolve lucrurile, însă, susţine el, cei de la Electrica l-ar fi tratat cu superficialitate.

„Am sesizat deranjamentul la 929, în seara de Crăciun, am revenit în jurul orelor 22,00 unde deşi m-am prezentat subliniind calitatea în care vorbesc - cea de primar - am avut parte de un tratament pe care mi-e greu să îl calific! Mă întreb cum mi-ar fi vorbit în calitate de simplu cetăţean? Azi am vorbit cu conducerea Electrica, dumnealor mi-au spus cu subiect şi predicat că nu îmi dau detalii pentru că am susţinut în presă că în acest caz este vorba de un management defectuos! Până când mai păstrăm oameni cu astfel de concepţii?, afirmă primarul Bontea Zenoviu.

Acesta a mai completat că informaţiile transmise celor din conducerea companiie, adică nevoia unui transformator suplimentar în Petin, au fost întărite şi de echipajul Electrica venit în comună să remediezele situaţia. Această observaţie - susţine primarul - a fost făcută de edil către Electrica şi în septembrie, dar i-a fost respinsă pe motiv că este neîntemeiată.

Vom reveni cu o reacţie de la companie.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite