Moş Nicolae vine cu surprize la Negreşti Oaş: gaşca Zurli şi Mister Nicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu personajele deja consacrate, Gaşca Zurli promite un spectacol extraordinar cu multă emoţie
Cu personajele deja consacrate, Gaşca Zurli promite un spectacol extraordinar cu multă emoţie

Moş Nicolae se anunţă foarte darnic cu micuţii din Negreşti-Oaş urmând să ajungă în oraş sâmbătă, 6 decembrie, ora 14.00, în faţa Catedralei Ortodoxe, acolo unde va fi împodobit bradul şi va fi instalată o scenă. Una dintre surprizele moşului se numeşte Gaşca Zurli. De asemenea, Mister Nicu va avea grijă de buna dispoziţie a micuţilor.

Moşul Primăriei şi al Consiliului Local Negreşti-Oaş va sosi la ora fixată cu multe daruri pentru toţii copiii negreşteni, dar şi cu suprize. Una dintre surprize se numeşte Gaşca Zurli. De asemenea, Mister Nicu va avea grijă de buna dispoziţie a micuţilor.

Cu personajele deja consacrate, Gaşca Zurli promite un spectacol extraordinar cu multă emoţie, culoare şi veselie de zile mari. Un spectacol care va transmite veselie, bucurie şi spiritul unor sărbători pline de culoare.

Tot sâmbătă, de cum se va lăsa seara, primarul Aurelia Fedorca va apăsa butonul care va aprinde iluminatul ornamental de sărbători în oraş.

Târgul darurilor de Crăciun
De asemenea, sâmbătă şi duminică va avea loc Târgul darurilor de Crăciun. Târgul se va desfăşura pe parcursul a două zile, la Muzeul Ţării Oaşului, Galeria de artă „Dr. Mihai Pop”, între orele 10 – 19. De la târg, negreştenii vor putea achiziţiona cadouri inedite, accesorii şi decoraţiuni de iarnă, bijuterii unicat, cosmetice naturale, ceramică, felicitări realizate de artişti cu drag de frumos.

Totodată, duminică după-amiază, de la ora 16.00, la Catedrala Ortodoxă din Negreşti-Oaş va avea loc un Concert extraordinar de colinde susţinut de corul catedralei, corale şi grupuri de colindători de la instituţiile de învăţământ din oraş, corala teologilor, Hermina Marc Iluţ şi alţi invitaţi.

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite