Mopedist accidentat grav.Autoarea accidentului s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie soldat cu rănirea gravă a unui mopedist a avut loc luni, 18 mai, pe raza localităţii Moftinu Mic. Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că o femeie în vârstă de 61 de ani, aflată la volanul unui Renault, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie şi a lovit un moped, condus regulamentar de Florin P.

”La data de 18 mai 2015, ora 10.30, poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza localităţii Moftinu Mic, judeţul Satu Mare a avut loc un eveniment rutier. Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că o femeie în vârstă de 61 de ani, a condus autoturismul marca Renault, iar pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulaţie a intrat în coliziune cu un moped, care era condus regulamentar de Florin P. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a mopedistului”, a declarat purtătorul de cuvânt a IPJ Satu Mare, Camelia Cosma.

Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vă mai recomandăm

Ghinion teribil pentru un tânăr de 20 de ani: după ce a fost lovit în plin cu un scuter, a fost şi bătut măr de cel care îl conducea

Trei decese în două zile în Maramureş. Un borşean a murit după ce a căzut cu scuterul în râul Pietroasa. Ieudean ars de viu în casă. Sinucidere la Sighet

 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite