Liviu Dragnea, la Satu Mare: „O singură confruntare electorală, oriunde s-ar ţine, înseamnă un spectacol cu aplaudaci”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Satu Mare, că staff-ul de campanie al PSD nu va accepta o singură confruntare electorală, indiferent de locul de desfăşurare. O singură dezbatere înseamnă, în opinia acestuia, un spectacol cu aplaudaci.

Liviu Dragnea a declarat în această seară, la Satu Mare, că echipa de campanie a PSD nu este de acord cu o singură confruntare electorală, aşa cum doreşte stafful de campanie al ACL.

În opinia liderului PSD, o singură confruntare electorală la Palatul Cotroceni sau în cadrul oricărei Universităţi de prestigiu din ţară înseamnă un simplu spectacol cu aplaudaci.

“Ideea de a organiza o singură dezbatere implică idée de spectacol. Oamenii aştia vor spectacol, nu contează unde. Nu ne dorim să participăm la un spectacol cu aplaudaci. Nu alegem un actor, un comediant. Noi ne alegem preşedintele”, a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD a revenit la întâlnirea de ieri, explicând că, în urma negocierilor purtate cu staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis, nu au căzut de acord asupra ideii de dezbateri dar că rămâne deschisă invitaţia pentru cele patru dezbateri televizate.

"Noi suntem prezenţi la patru televiziuni, de luni până joi. Îl aşteptăm şi pe Klaus Iohannis”, a spus Dragnea.

Cât despre propunerea lui Traian Băsescu de a organiza această dezbatere la Palatul Cotroceni, Liviu Dragnea a mai spus. 

“Asta ar fi culmea. Să mergem la Cotroceni să ne arbiteze Băsescu. E o propunere neserioasă. Se plictiseşte şi vrea să se bage în seamă. Victor Ponta va merge acolo după ce câştigă alegerile”, a mai spus Liviu Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD şi şeful campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, Liviu Dragnea, s-a aflat sâmbătă la Satu Mare, unde i-a convocat pe liderii PSD din judeţ, dar şi pe primari la o discuţie despre strategia de campanie în turul al doilea.

Dragnea a spus la Satu Mare că dacă în turul I primarii au crezut că voturile vin de la sine, în turul II lucrurile se vor schimba, motiv pentru care Ponta va obţine mai multe voturi decât Iohannis în Ardeal. “Toţi militanţii noştri au înţeles că obiectivul principal îl reprezintă contacul cât mai des cu oamenii, să meargă din casă în casă, să vorbească cu oamenii, să le explice cu fermitate şi fără reţinere care sunt obiectivele lui Ponta şi cine e Klaus Iohannis”, a explicat Liviu Dragnea.

Vă recomandăm şi

Preşedintele executiv al PSD se află sâmbătă la Satu Mare. Liviu Dragnea a convocat liderii partidului la o întâlnire

Vicepremierul Liviu Dragnea, vizită-fulger la Bistriţa: „Primarii au aşteptat ca voturile să vină de la sine. Vom schimba strategia de campanie în turul al doilea“

Negocierile dintre PSD şi ACL au eşuat. Dragnea: Iohannis fuge de dezbateri. Gorghiu: Dragnea minte. Vom pune presiune pe Ponta

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite