Incendiu în Piru Nou: Un şopron cu lucernă a ars, din cauza umidităţii mărite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au intervenit luni, 2 iunie, cu două autospeciale, în localitatea Piru Nou, unde a izbucnit un incendiu la un şopron cu lucernă (fân). Au ars aproximativ 30 t lucernă sub formă de baloţi,  dar şi şopronul în totalitate.

Forţele Gărzii de Intervenţie Tăşnad au ajuns la locul intervenţiei dimineaţă şi au constatat că ardeau aproximativ 30 tone de lucernă sub formă de baloţi depozitaţi într-un şopron, pe o suprafaţă de aproximativ 600 metri pătraţi, existând pericolul propagării incendiului la anexele învecinate.  

Având în vedere complexitatea incendiului şi existând pericolul propagării, la anexele învecinate, la faţa locului s-a deplasat o autospecială de stins incendii de la Secţia de Pompieri Carei. Incendiul a fost lichidat la ora 16.50.

Au ars: aproximativ 30 t lucernă sub formă de baloţi, şopronul în totalitate acoperit cu plăci de azbociment, 70 de grinzi, 120 corni, 100 grinzi de legatură, 1 bazin de plastic de 1000 l şi 4 anvelope de tractor.

Cauza stabilită de pompieri este umiditatea mărită. Prin intervenţia pompierilor militari s-a reuşit salvarea  anexelor învecinate în valoare de aproximativ 150.000 lei. Pagubele produse de incendiu au fost evaluate la aproximativ 160.000 lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite