Hoţul iubitor de păsări: a furat 21 de papagali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
21 de înaripate frumos colorate au fost "sustrase" de un individ din gospodăria unui sătmărean. Sursa foto - trilulilu.ro
21 de înaripate frumos colorate au fost "sustrase" de un individ din gospodăria unui sătmărean. Sursa foto - trilulilu.ro

În timp ce găunoasa clasă politică „defilează” încătuşată pe la mai toate posturile TV pentru escrocherii de zeci de milioane de euro, mai există în ţărişoara asta şi hoţi de salon care s-au gândit să se reprofileze şi să se ghideze după deja celebra axiomă a lucrului bine făcut.

Mai exact, G. Gheorghe, de 39 ani, din Satu Mare, în cursul lunii decembrie 2014, a sustras din anexele gospodăreşti ale părţii vătămate K.Ferdinand, din Ardud,  21 de păsări exotice (papagali) în valoare de 420 de lei. Desigur că vigilenta poliţie română l-a identificat pe nefericit cât ai zice…papagal, iar în cauză “se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.” cum ar spune limbajul standard (şi de lemn) al biroului de presă al IJP Satu Mare.

Sigur că oricât ar fi de „candidă” fapta, furtul e tot furt iar în codul penal se pedepseşte cu până la 15 ani de închisoare.  În cazul unei condamnări hoţul de înaripate poate să-şi grăbească eliberarea prin scrisul de cărţi, aceast act de cultură fiind foarte la modă printre unii puşcăriaşi. Pentru a fi mai în temă îi sugerăm să se inspire din poeţi celebri, cum ar fi Tudor Arghezi cu a lui bine cunoscute „Bilete de papagal”.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite