Fotografia realizată de fotograful sătmărean Remus Ţiplea, premiată de National Geografic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Remus Ţiplea s-a remarcat printre fotografii de pe întreg mapamondul pentru fotografiile realizate, care surprind simplitatea vieţii şi obiceiurile din mediul rural.

O fotografie realizată de fotograful Remus Ţiplea a fost premiată de cei de la National Geographic. Oşanul a surprins un moment din cadrul unei înmormântări ce a avut loc în Ţara Oaşului, urmând ca aceasta să fie premiată în cadrul proiectului „While on a Walk”.

Fotografie a fost realizată la înmormântarea preotolui din satul Moişeni, iar artistul a surprins momentul când preotul decedat a fost plimbat cu sicriul, de către ceilalţi preoţi prezenţi, în jurul bisericii. 

Participanţii la proiect au trebuit să transmită instantanee pe care le-au realizat în timpul unei plimbări. Remus Ţiplea, din Negreşti Oaş, a participat cu o fotografie realizată în timpul unei înmormântări, în Ţara Oaşului.

În cadrul proiectului au fost trimise peste 14.000 de fotografii, din care numai 32 au fost premiate. Sătmăreanul Ţiplea, reprezentând România, se numără astfel printre cei premiaţi.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite