FOTO Incendiu la o fabrica de mobilă de lux din municipiul Satu Mare. Pagubele depăşesc 800.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de corpuri de mobilă şi zeci de scaune realizate într-o fabrică de mobilă de lux din Satu Mare au ars joi, 6 februarie, după ce un incendiu a izbucnit din cauza unui scurtcircuit. Potrivit pompierilor, pagubele se ridică la 800.000 de lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “ISU Someş” Satu Mare a intervenit joi, 6 februarie, la stingerea unui incendiu la hala de finisaj aparţinând unei fabrici de mobilă de lux din municipiul Satu Mare.

La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au constatat că incendiul se manifesta în interiorul atelierului de finisaj, pe o suprafaţă de aproximativ 600 mp. Incendiul a fost lichidat în aproximativ două ore.

În urma incendiului au ars 150 corpuri de mobilă şi aproximativ 50 scaune şi s-au degradat trei cabine de pulverizat, instalaţia de pulverizare automată tunelul de uscare, instalaţia de exhaustare, trei pompe de apă, parţial instalaţia electrică, maşina de şlefuit rotativă, vibratoare şi maşini de şlefuit cu pânză, susţine purtătorul de cuvânt al ISU Someş Satu Mare, Aurel Ulici.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric. Valoarea pagubelor materiale se ridica la suma de aproximativ 800.000 lei.

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite