Dragnea: "Iohannis este un om căruia îi lipseşte spontaneitatea, care stimulează dezbinarea între Ardeal şi restul ţării”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, sâmbătă, la Satu Mare, că liderul PNL, Klaus Iohannis, este un om căruia îi lipseşte spontaneitatea şi care stimulează dezbinarea între Ardeal şi restul ţării.

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Satu Mare că Iohannis, candidatul ACL la prezidenţiale, nu este un om spontan şi din această cauză refuză să participe la dezbateri televizate cu Victor Ponta.

 “Klaus Iohannis este un om fără spontaneitate. El trebuie să înveţe o zi pentru a şti ce să zică a doua zi. Oricum, nu cred că face bine că fuge de aceste dezbateri”, a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD a mai spus în această seară la Satu Mare despre campania ACL că este una de manipulare, făcută profesionist, gândită în afara ţării, prin care se stimulează o dezbinare în interiorul ţării.

“Cei din ACL au identificat în această campanie un domeniu extrem de periculos, de o gravitate foarte mare, şi anume, stimulează dezbinarea între Ardeal şi restul ţării”, a declarat Liviu Dragnea.

Vicepremierul a declarat că Iohannis promovează această dezbinare, iar apoi i-a sugerat să înceteze pentru că ”aşa ceva este extrem de periculos”.

Preşedintele executiv al PSD şi şeful campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, Liviu Dragnea, s-a aflat sâmbătă la Satu Mare, unde i-a convocat pe liderii PSD din judeţ, dar şi pe primari la o discuţie despre strategia de campanie în turul al doilea.

Dragnea a spus la Satu Mare că dacă în turul I primarii au crezut că voturile vin de la sine, în turul II lucrurile se vor schimba, motiv pentru care Ponta va obţine mai multe voturi decât Iohannis în Ardeal.

Liviu Dragnea este ferm convins că în turul II al alegerilor, Victor Ponta va avea un număr mai mare de voturi decât Iohannis. “Toţi militanţii noştri au înţeles că obiectivul principal îl reprezintă contacul cât mai des cu oamenii, să meargă din casă în casă, să vorbească cu oamenii, să le explice cu fermitate şi fără reţinere care sunt obiectivele lui Ponta şi cine e Klaus Iohannis”, a explicat Liviu Dragnea.

Vă recomandăm şi

Preşedintele executiv al PSD se află sâmbătă la Satu Mare. Liviu Dragnea a convocat liderii partidului la o întâlnire

Vicepremierul Liviu Dragnea, vizită-fulger la Bistriţa: „Primarii au aşteptat ca voturile să vină de la sine. Vom schimba strategia de campanie în turul al doilea“

Negocierile dintre PSD şi ACL au eşuat. Dragnea: Iohannis fuge de dezbateri. Gorghiu: Dragnea minte. Vom pune presiune pe Ponta

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite