Dorel Coica: “Mircea Geoană este un nimeni”. Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare l-a făcut preş pe fostul şef al partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica, cere demisia lui Mircea Geoană din funcţia de parlamentar în urma afirmaţiilor pe care le-a făcut la adresa partidului. "Mircea Geoană este un nimeni", a mai spus Coica.

"Există o frăţie ascunsă între Geoană, primarul 'almanahe care este', Voicu, generalul care este în puşcărie, Hrebenciuc care este în puşcărie, Iliescu, fostul şef al SPP-ului, care au dorit să pună mâna pe PSD. Acest cuplu Mircea Geoană - primarul 'almanahe care este' mi-a amintit de un cuplu comic din istoria cinematografiei şi mă gândesc aici la cuplul Stan şi Bran. (...) Acest cuplu Geoană - Vanghelie s-a făcut de râs în faţa lumii”, a declarat primarul, duminică, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

El îi recomandă lui Mircea Geoană să-şi depună mandatul de senator.

„Eu i-aş face o recomandare dlui Geoană, dacă are puţină demnitate, dacă are caracter aşa cum spune, dacă are bărbăţie, să-şi depună mandatul de senator, să-l ia pe primarul 'Almanahe', să meargă la Dăbuleni şi acolo poate să ocupe funcţia de preşedinte al asociaţiei crescătorilor de pepeni. (...) Pentru mine dl Geoană este un nimeni. Îmi pare extrem de rău că am crezut în el, că l-am sprijinit, pentru că s-a dovedit a fi un tip făţarnic, distructiv, care e carierist, n-a urmărit decât să ajungă el în funcţii foarte importante”, a susţinut Coica.

Vă recomandăm şi

Războiul din PSD, la tribunal. Geoană ameninţă că dă în judecată un ministru din Guvernul Ponta: „Banii îi voi dona“

Geoană cere un proiect de consens naţional. Ce rol ar avea Klaus Iohannis

Mircea Geoană: Voi notifica RA-APPS că sunt în curs de mutare. Este o chirie de peste 3.000 de euro

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite