Directorul unui liceu din Carei, surprins făcând campanie în intervalul în care ar fi trebuit să se afle în incinta şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Micovschi a fost văzut împărţind pliante în piaţa din faţa Liceului Teoretic
Adrian Micovschi a fost văzut împărţind pliante în piaţa din faţa Liceului Teoretic

Directorul Colegiului “Iuliu Maniu” din municipiul Carei a fost surprins vineri, făcând campanie electorală în intervalul în care ar fi trebuit să se afle în incinta şcolii pe care o conduce. Adrian Micovschi a fost fotografiat împărţind pliante în piaţa din faţa Liceului Teoretic. Directorul susţine însă că se află în concediu.

Directorul Colegiului “Iuliu Maniu” din municipiul Carei a fost surprins vineri, făcând campanie electorală în intervalul în care ar fi trebuit să se afle în incinta şcolii pe care o conduce. Adrian Micovschi a fost văzut împărţind pliante în piaţa din faţa Liceului Teoretic.

În ultima zi de campanie electorală organizaţia PSD Carei s-a aflat în piaţa din faţa Liceului Teoretic Carei. Printre membrii organizaţiei a fost văzut şi directorul Colegiului “Iuliu Maniu”, în timp ce împărţea pliante şi încerca să-şi convingă pe alegători să voteze candidatul PSD, Victor Ponta.

Întreg episodul s-a consumat între orele 11.00-12.00, oră la care directorul ar fi trebuit să se afle în incinta unităţii de învăţământ din Carei.

Directorul susţine însă că pentru a participa la aceste acţiuni şi-a luat concediu, şi nu doar pentru data de 14 noiembrie ci şi pentru încă alte două zile.

Vă recomandăm şi

Alegeri prezidenţiale 2014. Incident electoral la Deveselu: primarul comunei, acuzat că a agresat un grup de ACL-işti

Alegeri prezidenţiale 2014. Susţinătorii lui Iohannis vor mărşălui pe străzile din Târgovişte

Dan Şova: Legea amnistiei şi graţierii va fi respinsă de Parlament

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite