Desene şi mesaje haioase transmise de alegători pe buletinele de vot candidaţilor pentru funcţia de primar din Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sătmărenii şi-au anulat votul într-o manieră veselă şi cu haz
Sătmărenii şi-au anulat votul într-o manieră veselă şi cu haz

Sătmărenii s-au dovedit creativi în ceea ce priveşte anularea votului. O parte din cei care nu au ştiut cu cine să voteze sau nu au dorit nici unul dintre candidaţi în postura de viitor primar au lăsat mesaje sau desene haioase pe buletinele de vot. Aşa se face că Mickey Mouse a fost votat la Satu Mare.

Nu toţi cei care s-au prezentat la vot şi şi-au îndeplinit obligaţia cetăţenească au şi stiu pe cine doresc primar sau au fost mulţumiţi suficient de mult de unul dintre candidaţi încât să considere că merită votul său. Astfel au apărut un număr mare de buletine de vot anulate prin semnătură multiplă la secţiile de votare din municipiul Satu Mare. 

Unii dintre cei care au intrat în secţiile de votare au fost însă mai creative şi le-au dat celor din secţiile de votare chiar motive de a zâmbi după o zi lungă, prin desenele de pe buletinele de vot, care au fost de-a dreptul haioase. Un sătmărean a desenat un camion pe când un altul cu mai mult talent a ales să îl deseneze pe Mickey Mouse şi să îl voteze pe el. De departe cel mai inspirat a fost cel care le-a lăsat şi o rimă celor care au verificat voturile.

„Zece boi trag la car, a ieşit Gabor primar” scrie pe buletinul de vot.

voturi anulate
voturi anulate
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite