Dacia Securistă şi Dacia Miliţie, atracţiile acestui an de la Parada Autoturismelor de Epocă de la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afisul oficial al evenimentului „Parada autoturismelor de epocă”
Afisul oficial al evenimentului „Parada autoturismelor de epocă”

70 de „bătrâne doamne” pe patru roţi vor fi prezente în acest weekend în centrul municipiului Satu Mare pentru a fi admirate. Atracţiile acestei ediţii a paradei auto sunt trei dacii, Dacia 1300 taxi export Columbia, Dacia Miliţie şi Dacie Securistă Neagră

                Acest sfârşit de săptămână va fi unul special pentru iubitorii de maşini retro. Aceştia îşi vor putea desfăta privirile cu unele dintre cele mai deosebite maşini de epocă din Europa. În perioada 21-22 mai, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale organizează la Satu Mare a treia ediţie a întâlnirii internaţionale a clubului „Drum Bun”, întâlnire organizată în colaborare cu clubul de autoturisme de epoca „Drum Bun”

                Maşinile care vor participa la eveniment, în ciuda vârstei, vor veni pe roţile lor, din ţări precum România, Ungaria, Polonia, Ucraina şi Republica Moldova . Surprizele din acest an le reprezintă câteva automobile care nu au mai fost prezentate în Satu Mare şi sunt rare la nivel mondial printre care Dacia 1300 taxi export Columbia, Dacia 1300 Miliţie şi Dacie 1300 Securistă Neagră, dar şi două Volga care vor veni de la Kiev.

                Maşinile vor putea fi admirate de sămăreni în centrul oraşului sâmbătă, 21 mai, de la ora 12, timp de mai multe ore. Acestea vor face o vizită şi zona Oaşului, într-un tur de prezentare al judeţului pentru străinii participanţi la eveniment. 

Pe aceeasi temă: 

FOTO Expoziţie de maşini de colecţie la Retroparada primăverii din Timişoara: A participat şi un "veteran de război"

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite