Crimă violentă în seara de Crăciun. Un tânăr a murit după ce a fost înjunghiat de vecinul lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seara de Crăciun s-a terminat tragic pentru familia unui bărbat în vârstă de 30 de ani din Negreşti Oaş. Acesta a fost înjunghiat mortal în zona inimii de vecinul său, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Cu toate că incidentul a fost deosebit de grav, iar tânărul a pierdut mult sânge rudele i-au ameninţat pe medici pentru că nu şi-ar fi făcut datoria.

Un eveniment tragic s-a întamplat in seara de Cărciun. Un bărbat din Negreşti Oaş şi-a omorât vecinul prin injunghiere. Apelul a fost făcut la 112 vineri seara, la 20:25, prin care se solicita intervenţia unei ambulanţe în localitatea Negresti Oas pe strada Gării.  Tragicul eveniment a fost anunţat printr-un comunicat de presă  transmis de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă. 

“Se constată că victima este un bărbat de 30 ani, inconştient, care nu mai respira, ca urmare a unei plagi înjunghiate la nivel toracic posterior stâng. Victima prezinta o sângerare masivă şi avea doar un puls slab”, transmite Serviciul Judeţean de Ambulanţă

Din cauza celor întâmplate, apartinătorii au devenit agresivi verbal cu echipajul de pe ambulanţă, acesta fiind nevoit să preia pacientul în ambulanţă şi să realizeze manevrele salvatoare în timpul deplasării spre unitatea spitalicească din Negresti Oas, unde cazul era aşteptat si de un medic chirurg. În spitalul Negrasti Oas se continuă manevrele de resuscitare, dar fără răspuns, iar în final, bărbatul de 30 de ani este declarat decedat. Ca urmare a celor intamplate, conducerea Ambulanţei le transmite sătmărenilor a ajuta şi de a sprijini echipajele ajunse la caz, nu de a-i ameninţa sau înjura.

“Mai mult, dorim sa informăm populaţia că Ambulanţa are personal profesionist, bine pregătit, cadre medicale cu experienţă şi dăruiţi meseriei pe care o fac. Acestora trebuie să le fie permis să îsi facă meseria. Principalul rol al Ambulantei este acela de a acorda primul ajutor calificat de urgenţă în astfel de cazuri şi abia apoi să transporte la spital pacientul cu funcţii vitale prezente. Astfel, realizarea manevrelor la locul în care se află victima sunt definitorii pentru stabilizarea pacientului în vederea trasnportării acestuia către unitatea medicală potrivită în a trata respectivul pacient”, precizează Ambulanţa.

Cazul a fost preluat de Politie. Vom reveni cu amănunte. 

Pe aceeaşi temă:

Crimă sălbatică înainte de Crăciun: un adolescent de 17 ani a murit, după ce a fost înjunghiat pe o uliţă din Botoşani

Omorât de propriul fiu cu mai multe lovituri de cuţit. Criminalul va fi dus la expertiza psihiatrică

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite