Copiii instituţionalizaţi au primit gratuit rechizite şcolare şi îmbrăcăminte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dată cu începerea noului an şcolar, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Satu Mare, prin intermediul personalului de specialitate, a achiziţionat rechizite şcolare şi îmbrăcăminte pentru 234 de elevi din centrele de plasament.

Fondurile băneşti necesare pentru achiziţionarea acestor produse au provenit din bugetul D.G.A.S.P.C. Satu Mare, la fel ca în fiecare an, alocate de Consiliul Judeţean Satu Mare.

De aceste produse au beneficiat: 234 de elevi din Casele de tip familial, 277 de elevi, care se află în plasament la asistenţii maternali şi 450 de elevi din Centrele de plasament.

După reîntoarcerea elevilor de la ore, în cursul după amiezii, aceştia sunt îndrumaţi şi supravegheaţi la orele de studiu şi efectuarea temelor, de către educatori, care lucrează în Centrele de plasament şi Casele de tip familial. Asistenţii maternali profesionişti se ocupă personal de elevii aflaţi în plasament. În acest an, Fundaţia „BETANIA” din Satu Mare a oferit sub formă de sponsorizare încălţăminte, jocuri şi dulciuri, celor 51 de copii din Centrul de plasament „ROUA”, de la Hurezu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite