Anamaria Ciocan este cea mai frumoasă fată din Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu  mai puţin de 11 sătmărence au concurat ieri-dupămasă pentru titlul de cea mai frumoasă fată a celei de-a XIV-a ediţii a Zilei Oraşului Satu Mare. În urma deliberării juriului, titlul de Miss Satu Mare 2010 i-a revenit Anamariei Ciocan.

Asemeni ediţiilor trecute ale Zilei Oraşului, nici de această dată nu a lipsit celebrul şi tradiţionalul concurs de frumuseţe „Miss Ziua Oraşului”. La această ediţie au participat 11 concurente frumoase, în cea mai mare parte fiind sub vârsta de 20 de ani.

image

Trecând prin „probele de foc”, frumuseţile sătmarului au încercat să convingă juriul că ele chiar merită acest titlu onorific, cea mai creativă şi convingătoare s-a dovedit a fi tână în vârstă de 17 ani, Anamaria Ciocan, elevă la Liceul de Artă „Aurel Pop”. Aceeaşi domnişoară a obţinut şi simpatia publicului, obţinând şi locul II la „Miss popularitate”.

image

Pe locurile doi respectiv trei s-au clasat alte două frumuseţi, blonda Monica Dan – care deja se poate mândri cu carieră de fotomodel, şi o brunetă, Bianca Brătescu.
În ceea ce priveşte preferinţele sătmărenilor, aceştia au decis ca titlul de "Miss popularitate" să-i revină Alexandrei Ulici, o altă tânără de 17 ani de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

image

Juriul a fost format dintr-un reprezentant al sponsorilor, Mihaela Szakacs, din reprezentanţi ai presei, dar şi dintr-unul din consilierii judeţeni, Ciprian Ardelean, care a acceptat cu drag invitaţia, acesta fiind în juriu şi în 2009.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite