Alexandra Ungureanu a filmat al doilea videoclip din cadrul proiectului "Music in pROgress". Regizorul: Paula Oneţ

0
0
Videoclipul a fost regizat de Paula Oneţ, în colaborare cu Andrei Toth FOTO bestmusic.ro
Videoclipul a fost regizat de Paula Oneţ, în colaborare cu Andrei Toth FOTO bestmusic.ro

Alexandra Ungureanu a lansat ieri un nou videoclip din cadrul proiectului pop-simfonic "Music in pROgress", un cover după binecunoscutul Hey Brother, by Avicii. Videoclipul a fost regizat, la fel ca şi primul, de careieanca Paula Oneţ.

Povestea „Hey, Brother” este diferită ca realizare faţă de celelalte piese din proiect. 

“Am ales această piesă şi datorită afinităţii mele pentru muzica country. Poate părea un paradox, pentru ca piesa e a unui dj, dar linia melodică este pur country, iar mesajul piesei foarte puternic, şi ne-am gândit ca ar merge reorchestrată simplu şi reimplementată sub forma unei călătorii muzicale a unor prieteni buni, pe plaiuri maramureşene", a declarat Alexandra Ungureanu pentru bestmusic.ro.

Una dintre locaţiile filmării este Lacul Albastru, mai puţin cunoscut din punct de vedere turistic, deşi este un loc unic în Europa, datorită culorii care se schimba în permanenţă, de la verde smarald, sau cu accente de albastru până la albastru puternic.

Videoclipul a fost regizat de careienca Paula Oneţ, în colaborare cu Andrei Toth. Paula Oneţ este un tânăr regizor cu performanţe în cinematografia internaţională şi este cunoscută pentru filmul "După fel şi chip", prezent în selecţia oficială la festivaluri precum: Karlovy Vary, Zagreb, Cannes sau TIFF.

Primul videoclip din cadrul proiectului pop-simfonic "Music in pROgress" a fost filmat în luna aprilie, la Baia-Mare sub forma unui cover după Deja Vu (Grasu XXL si Ami)!

Vă recomandăm şi

VIDEO Locuri uluitoare din România, promovate de Alexandra Ungureanu, prin intermediul unui videoclip realizat de sătmăreanca Paula Oneţ

Lora şi Maxim înlocuiesc Gojira&Planet H, Paraziţii şi Alexanda Ungureanu& Crush la Zilele Bistriţei

Vama, Paraziţii, Crush şi Alexandra Ungureanu şi Gojira vor cânta la Zilele Bistriţei

VIDEO Modalitate inedită de a promova zonele turistice puţin cunoscute. Alexandra Ungureanu, videoclip în premieră, în Baia Mare

Satu Mare


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri