Alegeri locale 2016 Satu Mare. Dorel Coica: „ Dacă nu este o prezenţă de 55 - 60%, contracandidatul meu are şanse”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul în funcţie a municipiului Satu Mare îşi doreşte încă un mandat - foto: Adrian Caraba
Primarul în funcţie a municipiului Satu Mare îşi doreşte încă un mandat - foto: Adrian Caraba

Primarul în funcţie şi candidat pentru un noumandat, Dorel Coica, a votat la ora 10 la secţia din apropierea domiciliului. Acesta a venit însoţit de toată familia, iarnepotul său a fost cel care a introdus buletinele de vot î urne. Acesta a declarat că a votat pentru continuitate.

Alegerile locale 2016 din Satu Mare îl pun pe primarul Dorel Coica în faţa unei încercări mai grele decât acum patru ani de a câştiga un mandate de primar. Edilul, candidat al PSD s-a prezentat la urnele de votare în jurul orei 10:00 împreună cu soţia, fiica, ginerele şi nepotul, pe care l-a şi luat cu el în cabina de vot.

Tot nepotul a fost cel care a introdus buletinele de vot în urne, edilul afirmând că acesta îl va face pe el primar pentru încă un mandat.

La ieşirea de la urne, edilul a afirmat: „Am închis foarte multe proiecte sau mai bine zis le-am dus la capăt. Am deschis şi vom deschide alte proiecte. Este un an decisiv pentru viitorul municipiului Satu Mare, s-au deschis axele de finanţare şi nu avem voie să pierdem nici măcar un leu. Suntem pregătiţi, avem o echipă competentă şi astăzi am votat pentru pentru continuitate, este normal să continui ce am început şi îmi doresc ca în anul 2020 să arate oraşul Satu Mare aşa cum îl dorim noi sătmărenii.

Mi-as dori să fie o prezenţă bună la vot. Dacă nu este o prezenţă de 55-60% contracandidatul meu are şanse reale să câştige.”

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite