Actorul Dan Puric va vorbi la Carei despre “Sufletul Românesc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Puric va vorbi pe 10 noiembrie, la Carei, despre “Sufletul Românesc”, într-o conferinţă organizată de Direcţia de Cultură şi Centrul Cultural Carei. Evenimentul va avea loc de la ora 18.00, la Casa Comunitară „Sf. Ladislau” (fostul „Club 9 Mai”) din Carei.

Direcţia de Cultură a Municipiului Carei şi Centrul Cultural Carei organizează luni, 10 noiembrie, conferinţa „Suflet Românesc” susţinută de cunoscutul regizor şi actor Dan Puric. Evenimentul va avea loc de la ora 18.00, la Casa Comunitară „Sf. Ladislau” (fostul „Club 9 Mai”) din Carei.

Preţul unui bilet este de 25 de lei. Biletele se găsesc de luni până vineri între orele 09.00 şi 15.00, la Castelul Károlyi, sala 26.

Dan Puric este un actor, eseist, autor şi regizor de teatru român care a jucat în teatru, în film şi în spectacole de televiziune. Spectacolele sale - Toujours l'amour, Made in Romania, Costumele, Don Quijote - au fost reprezentate în mai multe ţări.

În film, a jucat rolul principal în coproducţia româno-sârbă Broken Youth, iar spectacolele sale de pantomimă au fost transmise de televiziunile BBC Belfast Royal College, 3SATFrankfurt şi RTL Luxemburg. A mai jucat în filme pentru televiziunea publică din Lausanne, Elveţia.

Vă recomandăm şi

FOTO Teleportaţi în lumea de poveşti a lui Emir Kusturica. Cum arată satul pe care regizorul şi l-a construit în Serbia

VIDEO Celebrul regizor francez Bertrand Tavernier, la Adevărul Live, într-o ediţie specială

VIDEO - Festivalul Naţional de Teatru, "invadat" de mari actori şi regizori la deschiderea oficială

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite