Accident frontal pe strada Botizului. Traficul îngreunat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a fost unul frontal - foto: Obiectiv-sm.ro
Accidentul a fost unul frontal - foto: Obiectiv-sm.ro

Accidentul s-a produs în apropierea bisericii, şi a făcut ca circulaţia să se desfăşoare pe o singură bandă, dirijată de poliţie, ceea ce a dus la formarea de cozi lungi de maşini.

Un accident de circulaţie soldat cu victime a avut loc în această dimineaţă înainte de ora 10 pe strada Botizului, din municipiul Satu Mare, în apropierea bisericii.

Se pare că două autoturisme s-au ciocit frontal,cauzele exacte ale producerii accidentului fiind necunoscute. În urma impactului pasagerii martorii au solicitat la faţa locului prezenţa unui echipaj de poliţie, dar şi a unuia de prim ajutor, deplasându-se astfel un echipaj SMURD, care a acordat îngrijiri medicale celor implicaţi.

Din cauza accidentului circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate,circulându-se pe un singur sens de mers în ambele direcţii.

În urma anchetei realizate de poliţişti a rezultat că şoferul vinovat de accident a avut o alcoolemie de 1,2 gr alcool/l în aerul expirat. Două persoane au ajuns la Unitatea de Primiri urgenţe în urma accidentului. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite