Accident cu şase victime.Un şofer teribilist a intrat cu maşina într-un grup de tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui autoturism a scăpat controlul maşinii şi a intrat într-un grup de tineri care se aflau pe trotuar. Şase persoane au fost rănite, din care una este în stare gravă.

A fost panică mare seara trecută în localitatea Valea Seacă din comuna Tarna Mare. Un tânăr care conducerea un autoturism puternic a pierdut controlul maşinii, a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-un grup de tineri care se adunaseră pe trotuar la poveşti.

Viteza cu care şoferul a intrat în grupul de tineri a fost atât de mare încât practic i-a spulberat pe aceştia, cinci dintre ei fiind răniţi. Răni serioase a suferit şi şoferul autovehiculului. La faţa locului au fost solicitate să intervină echipajele de prim ajutor ale SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care au acordat îngrijiri la faţa locului şi care au transportat o parte dintre victime la spital.

image

Cu excepţia şoferului, toţi tinerii care au fost transportaţi la spital sunt  minori. Unul dintre ei a fost grav rănit, rănile acestuia punându-i în pericol viaţa. Un altul a suferit o contuzie forte la genunchiul stâng,iar altul un traumatism cranio cerebral cu amnezie retrogradă, acesta din urmă având adoar 14 ani.

Şoferul autovehiculului a fost testat de către poliţişti cu apartul etilotest, rezultând că acesta nu a consumat băuturi alcoolice. Totuşi acestuia i-au fost recoltate şi probe de sânge în acest sens şi i se va întocmi dosar penal pentru vătămare din culpă. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite