A apărut noul număr al săptămânalului „ADS Satu Mare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi puteți găsi la toate chioșcurile de ziare noul număr al săptămânalului „ADS Satu Mare”, la un preț de doar de 90 de bani. Săptămânalul cuprinde, în 24 de pagini, dezvăluiri, sugestii pentru petrecerea timpului liber, reportaje sociale și sportive, informații utile, știri despre viața vedetelor și programele TV.

Marfare de oameni
Majoritatea microbuzelor de transport persoane ale firmelor de transport din județ au fost concepute pentru a transporta marfă. Acestea nu îndeplinesc criteriile de siguranță și sunt periculoase. Vedeți părerea campionului de raliuri Titi Aur pe acest subiect în paginile 4-5 din săptămânal.

Învârtelile parlamentarilor

Declarațiile de avere ale parlamentarilor sătmăreni ridică o serie de semne de întrebare. Deputatul Holdiș și-a împrumutat societatea cu salariul pe patru ani iar Attila Varga are timp de alte trei locuri de muncă pe lângă activitatea din parlament.

„FânFest, festival pentru toată familia”, „Baschetbalistele CSM, pregătite să ia titlul” și ultimele noutăți din viața prezentatoarei Gabriela Cristea sunt de asemenea prezente  în paginile săptămânalului.  

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite