A agresat sexual cel puţin trei copii cu vârste între 11 şi 14 ani. Pedeapsa simbolică primită de pedofil

0
0
Agresiune sexuală    Imagine cu rol ilustrativ
Agresiune sexuală    Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat de 41 de ani din judeţul Satu Mare a fost condamat la trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a agresat sexual cel puţin trei minori. De asemenea, bărbatul va trebui să achite diferite sume de bani victimelor.

Potrivit portalului Judecătoriei Satu Mare, bărbatul, din Tătăreşti, judeţul Satu Mare, obişnuia să racoleze minori pentru a întreţine relaţii sexuale.

Astfel, în octombrie 2021, o sesizare la poliţie care îl viza pe individ arăta că după ce a racolat un copil de doar 11 ani, l-a supus la diferite acte de natură sexuală, pe parcursul lunii octombrie.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au descoperit că minorul de 11 ani nu a fost singura lui victimă. Alţi doi copii de 14 ani au fost, de asemenea, racolaţi pentru întreţinerea de relaţii sexale, în schimbul unor sume de bani. El a fost arestat preventiv pe 18 noiembrie anul trecut, fiind cercetat „sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: act sexual cu un minor (...); act sexual cu un minor (...); racolarea minorilor în scopuri sexuale (...), în prezent deţinut în Centrul de reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IJP Satu Mare, în baza mandatului de arestare preventivă nr. 22/26.10.2021 al Judecătoriei Satu Mare, emis în baza încheierii 21/26.10.2021 dată în dosarul 10804/296/2021 al Judecătoriei Satu Mare”, se arată în decizia instanţei din Satu Mare.

Condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare

Pe 21 martie el a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, plus plata unor sume de bani părţilor vătămate. De asemenea, are interdicţie de a comunica prin orice mijloace cu victimele sale. Pedeapsa se aplică pe o perioadă de patru ani, după încheierea pedepsei cu închisoarea.

Agresorul mai este obligat să plătească celor trei victime ale sale 25.000 de lei, 3.000 de euro şi respectiv 1.000 de euro, pe lângă cheltuelile de judecată.  

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Satu Mare


Ultimele știri
Cele mai citite