VIDEO O româncă şi-a pus fiica minoră să fure portofelul unui austriac. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Infocs.ro
FOTO Infocs.ro

Femeia a profitat de un moment de neatenţie al austriacului şi i-a cerut fetiţei să-i ia portofelul care se afla pe tejgheaua magazinului de unde făcuse cumpărături.

Un cetăţean austriac care se afla, miercuri, 27 decembrie, în zona Complexului Henn, din Reşiţa s-a trezit fără portofel, după un scurt moment de neatenţie arată jurnaliştii de la InfoCS. 

Bărbatul, care a făcut foarte multe cumpărături şi care a plătit pentru ele câteva sute de lei, şi-a pus portofelul pe pult pentru câteva minute. Amănuntul acesta a fost văzut de o femeie care se afla în magazin, împreună cu fiica sa minoră, pe care pus-o să fure portofelul, după care au ieşit din magazin.

Sursa citată arată că în portofel se aflau toate actele bărbatului, cardurile de sănătate şi bancare, plus suma de 800 de lei şi 1400 de euro. Realizând ce s-a întâmplat, omul a fost ajutat de către conducerea magazinului care i-a pus la dispoziţie înregistrările de pe camerele de supraveghere din magazin. Acolo se vede cu lux de amănunte toată manevra.

În cele din urmă, femeia a fost identificată cu ajutorul imaginilor video şi a ajuns pe mâna poliţiştilor din Reşiţa. Asupra ei s-au mai găsit doar 800 de lei şi 800 de euro, iar despre portofelul cu acte susţine că l-a aruncat la gunoi. Chiar dacă a căutat în mai multe pubele din zonă, austriacul nu şi-a mai găsit documentele.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite