VIDEO Filmare cu lipitori şi viermi la ştrandul din Reşiţa. DSP s-a sesizat şi a amendat administratorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
stra

Piscină plină cu viermi şi tobogan cu lipitori. De această surpriză neplăcută spun mai mulţi tineri din Reşiţa că au avut parte când au ales să se răcorească miercuri, la unul dintre ştrandurile din oraş.

Ştrandul Titanic din Reşiţa, deschis recent este scena unui scandal, izbucnit după ce un tânăr a postat o filmare pe reţelele de socializare susţinând că în apă sunt viermi, iar pe tobogan lipititori.

Ieri, împreună cu prietenii mei am ales strandul Titanic ca să ne răcorim şi să ne distrăm. Din păcate aici am avut parte de o surpriză neplăcută. Pe tobogan era o lipitoare iar sub tobogan apa era muradară şi plină cu viermi. Precizăm că piscina era plină de oameni, noi am ales să nu mai facem baie şi am mers să stăm de vorbă cu administratorul piscinei. Acesta a ţipat la noi să plecăm şi nu a vrut să ne dea banii înapoi. Aşa că după acest dialog am plecat şi am depus şi o reclamaţie la Protecţia Consumatorilor, ne dorim ca această problemă să se rezolve", a declarat pentru Radio Reşiţa tânărul care a postat filmarea pe reţelele de socializare. 

Inspectorii DSP Caraş-Severin s-au sesizat în urma imaginilor şi au făcut un control la ştrand. "S-a verificat situaţia respectivă, ceea ce s-a filmat în ştrand nu erau viermi ci erau muşchi. Oricum, pe timpul nopţii se pare că cei care administrează au avut o acţiune de igienizare.  Administratorul ştrandului privat a fost amendat cu suma de 6.000 de lei pentru problemele descoperite, însă unitatea nu a fost închisă deoarece problemele nu sunt atât de mari încât să prezinte pericol din punct de vedere al sănătăţii publice", ne-a declarat Daniel Botgros, purtătorul de cuvânt al DSP Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite