Vicecampioana României, UCM Reșița, rămâne pe harta handbalului european

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UCM Reșița întâlnește în această seară, de la ora 20.00, în fața propriilor suporteri, HC Odorhei. Vicecampioana României nu s-a desființat, așa cum a anunțat miercuri Adrian Chebuțiu, dar l-a pierdut pe principalul om de gol, Adi Petrea.

Handabaliștii reșițeni au înghițit încă o dată promisiunile șefilor de la UCMR și ale autorităților județene și merg mai departe atât în Liga națională, cât și în Cupa Cupelor. Cel puțin, până în vară! 

În urma asocierii dintre Clubul Sportiv Caraș-Severin, care funcționează pe lângă administrația județeană, și Clubul Sportiv UCM Reșița, handbaliștii vicecampioni ai României nu au primit până acum niciun leu din salariile restante.

“Gândim pe termen mediu o echipă de handbal puternică, mai ales că  Reșița are o pepinieră serioasă, dacă ne gândim la zecile de premii ale echipei de handbal de la Liceul Traian Vuia. Vom căuta sponsori externi Caraș-Severinului, ca să susținem performanța", precizează Sorin Frunzăverde

Băieți de caracter
“Am ales să continuăm la UCMR, deși nu există nicio certitudine că noi ne vom mai primi banii pentru care am muncit. Sperăm ca acei oameni care ne-au promis achitarea tuturor drepturilor să se țină de cuvânt”, a declarat pentru Adevărul de Seară Reșița, Mihai Rohozneanu.

“Le promitem fanilor echipei că vom da totul pe teren și îi așteptăm astăzi în număr cât mai mare în Sala Polivelentă”, a adăugat în această dimineață Tibi Popovici.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite