UCM Reşiţa a redevenit lider în Liga Naţională de handbal masculin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
UCM Reşiţa
UCM Reşiţa

Vicecampioana României a făcut spectacol cu Pandurii Târgu Jiu în devansul etapei XI-a, de care a trecut cu 34-28 (16-15). Săptămâna de foc continuă pentru reşiţeni cu deplasarea în Polonia, pentru returul cu Wisla din Cupa Cupelor.

Gorjenii au rezistat doar o repriză în faţa vicecampioanei, în ciuda faptului că au venit cu gânduri mari la Reşiţa. Elevii lui Czari au încercat să joace economicos, deoarece, sâmbătă seară, la Plock, au de apărat avantajul fragil, de doar patru goluri, în returul cu Wisla din turul trei al Cupei Cupelor. La mijlocul primei reprize, ucemeriştii au avut o tentativă de desprindere pe tabela de marcaj, dar experimentatul Vasile Stângă a cerut la momentul oportun timp de odihnă, astfel că, la pauză, UCMR a intrat cu avantaj minim.


Meci rezolvat în cinci minute
Pe fondul mai multor eliminări dicatate în tabăra oaspeţilor, dar şi datorită intervenţiilor excelente ale portarului Antonaru, UCM a avut un start de repriză formidabil, în care şi-a năucit adversarul. Ucemeriştii şi-au permis chiar luxul de a finaliza cu aeriene câteva atacuri, cu un sfert de oră înainte de final diferenţa pe tabelă fiind de zece goluri, 28-18. Odată asigurată victoria, elevii lui Czari au început să se gândească mai mult la meciul de la Plock şi au dat posibilitatea oaspeţilor să plece din Banat cu un eşec la o diferenţă rezonabilă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite