Turiştii se refac după cheful din noaptea de Revelion în băile romane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bazinele cu apă termală de pe malul Cernei sunt neîncăpătoare astăzi, chiar dacă afară este un ger de crapă pietrele. Chefliii care au venit să petreacă noaptea dintre ani la Băile Herculane nu se dreg cu zeamă de varză şi murături, ci cu masaj în apele lui Hercules.

După o noapte de pomină, turiştii care au petrecut Revelionul la Băile Herculane au luat cu asalt bazinele cu apă termală de pe Valea Cernei pentru a scăpa de mahmureală. Turiştii spun că izvoarele de aici au un efect miraculos nu numai pentru cei care suferă de reomatism şi spondiloză, ci şi pentru cei care s-au trezit cu capul greu după o noapte de chef. “De obicei, folosim pentru a scăpa de greaţă moare de varză sau mâncăm murături pe stomacul greu. Acum suntem însă la Herculane şi aici cea mai bună metodă de a ne încărca bateriile pentru o nouă noapte de petrecere este o baie în apă termală. Dacă mai adaugi şi un masaj, într-o oră eşti ca nou”, susţine Cristian Panait, un reşiţean care a ales să petreacă Revelionul cu gaşca la un hotel din Băile Herculane.


Turiştii sfidează gerul de afară în apele termale de pe Valea Cernei

image
image

    Există şi cheflii care au ciocnit o cupă de şampanie la trecerea dintre ani chiar în bazinele cu apă termală, deşi afară erau multe grade cu minus. “A fost extraordinar. Ne-a prins ora 12 în bazin. Apa este super, e foarte caldă şi a fost ceva inedit pentru noi. A fost o petrecere pe cinste şi, în plus, nu ne-a costat nimic”, spune Mădălin Burlacu. Alţii au continuat petrecerea până astăzi în zori, combinând băile fierbinţi cu berea rece de pe marginea bazinului. Şi în seara asta, chefliii o iau de la capăt.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite