Tupeu de taximetrist: cu mașina pe pârtia de schi pentru a lăsa un client. Cât l-a costat

0
Publicat:

Un taximetrist a primit o amendă de 1.000 de lei, după ce a ajuns cu mașina în zona pârtiei de schi din stațiunea Muntele Mic, în județul Caraș-Severin, ca să lase un client, potrivit unui comunicat transmis joi, 4 ianuarie, de Jandarmeria Caraș-Severin, citat de site-ul local Caon.

FOTO: caon.ro
FOTO: caon.ro

„Jandarmii montani au surprins un conducător auto, care a ignorat indicatoare care restricționează accesul autoturismelor în zona pârtiilor de schi și a pătruns în zona de agrement a stațiunii cu mașina, motivând faptul că desfășoară activități în regim de taxi și că are dreptul de a-și lăsa clienții oriunde”, a transmis Jandarmeria Caraș-Severin.

Întrebat de jandarmii montani de ce a urcat acolo cu mașina, bărbatul a răspuns: „Cu cât îl duc mai departe pe client, cu atât este mai profitabil pentru mine!“.

Jandarmii montani l-au sancționat contravențional cu suma de 1.000 de lei și i-au impus să scoată mașina din zona pârtiei de schi. „Este important să înțelegem că pârtiile de schi sunt destinate exclusiv sporturilor de iarnă, iar utilizarea acestora în alte scopuri poate pune în pericol viața și integritatea celor care practică aceste sporturi de iarnă“, precizează Jandarmeria Caraș-Severin. 

ReşiţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite