Tinerii care i-au prostit pe americani cu 20 de milioane de dolari rămân în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii de la Tribunalul Gorj le-a prelungit sejurul în spatele gratiilor celor 13 persoane arestate preventiv ca urmare a descinderilor din dimineaţa zilei de 14 iulie a procurorilor de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Acuzaţi că au păcălit o mie de americani cu fabuloasa sumă de 20 de milioane de dolari, prin vânzarea de yacht-uri şi limuzine care nu există în realitatea, 13 tineri români, printre care şi reşiţenii Laurenţiu Adam şi Dorian Papavă, au fost arestaţi preventiv, în sarcina lor fiind reţinute infracţiunile de fraudă informatică, constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune în convenţii cu consecinţe deosebit de grave. Aceştia au venit din nou în faţa magistraţilor de la Tribunalul Gorj, de data aceasta, cu propunere de prelungire a duratei arestării preventive dispuse în cursul urmăririi penale.
    “Tribunalul Gorj admite propunerea formulată de Ministerul Public - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Gorj şi prelungeşte arestarea preventivă a inculpaţilor Dragoş Bălănescu, Horaţiu Bălănescu, Laurenţiu Adam, Constantin Iovan Mic, Florian Crangă, Ilie Bărbulescu, Ioan Medeleanu, Octavian Spătariu, Damian Grigorescu, Dorian Papavă, Liviu Stan, Marius Ţărăngoiu, Florin Carcalicea, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 10.09.2011 şi până la data de 09.10.2011, inclusiv. Cu recurs”, se arată în încheierea Tribunalului Gorj.
    Toţi cei 13 au declarat recurs, calea de atac urmând a fi soluţionată mâine, la Curtea de Apel Craiova.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite