Teribilistul Cristian Ungur înfruntă viaţa de arest, dar se ţine tare şi consumă fructe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că avocaţii săi nu au reuşit să îl scoată din arest, Cristian Ungur, se adaptează vieţii de după gratii. Beizadeaua care a intrat în plin cu maşina în patru oameni pe pista de raliuri din Caransebeş nu are încă nevoie de psiholog. Cel puţin, aşa apeciază apărătorii săi.

Tânărul Cristian Ungur are deja o săptămână de arest. În ciuda demersurilor pe care le-au făcut avocaţii săi, aceştia nu au reuşit să îl scoată din arestul poliţiei, de la Reşiţa. „Nu are un tratament preferianţial la arest. Poate primi patru vizite pe lună, dimineaţa se plimbă şi poate vorbi la telefon, atât cât permite legea”, a declarat pentru Adevărul de Seară Reşiţa, Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţe Caraş-Severin. Până acum, teribilistul Cristian Ungur a primit două vizite la arest. În cursul săptămânii trecute l-au vizitat mama şi fratele său, iar ieri, tatăl său, medicul Ioan Ungur, care  i-a făcut o vizită de câteva minute. „Deocamdată, Cristian se ţine tare, mai ales că e liniştit că noi vom continua demersurile de a-l scoate din arest. Cu toate acestea, cred, totuşi, că ar avea nevoie de un psiholog”, spune avocatul Cosmin Bolosin. Dacă fiul său s-a obişnuit cu ideea că este la arest, medicul Ioan Ungur  apreciază în continuare că locul său nu este după gratii. „Fiul meu este tratat ca un criminal, fără să ucidă pe nimeni! Nu este corect să îl ţină în arest, pentru că nu a ucis pe nimeni”, a declarat tatăl tânărului teribislist.

Psiholog, doar cu aprobare

Apărătorii lui Ungur au subliniat că procurorul de caz poate aproba şedinţele de pihoterapie, deşi tânărul este reţinut. „Deocamdată, aşteptăm să vedem cum evoluează lucrurile şi dacă va fi nevoie de astfel de şedinţe, vom depune şi cerere”, spune avocatul Cosmin Bolosin.
Până la demersul următor, primeşte la arest fructe. Părinţii săi i-au adus banane, portocale şi piersici, potrivit unor surse din cadrul poliţei. În timp ce tânărul îşi vede de viaţa de arest, avocaţii s-au gândit la o altă soluţie, care să îl ţină mai puţin timp după gratii. „Încercăm să schimbăm încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală gravă şi lovire, în vătămare corporală şi lovire din culpă”, a declarat apărătorul familei Ungur, Cosmin Bolosin, care subliniază că în acest fel, în loc de cinci ani de închisoare, tânărul ar primi numai trei.

 “Cristian Ungur respectă integral programul de la arest”, Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt IPJ Caraş-Severin.

“Astăzi ne întâlnim cu părţile vătămate, să discutăm aspect legate de despăgubirile materiale”, Cosmin Bolosin, avocat.  


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite