Supărat că este pus aiurea pe drumuri, Cristian Ungur cere recuzarea judecătorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocaţii tânărului care a intrat beat cu maşina pe aeroportul din Caransebeş şi a accidentat patru oameni joacă tare. Cei trei cer recuzarea judecătorului Maria Magda după ce, Tribunalul Caraş-Severin a admis, în parte, recursurile prin care au fost atacate încheierile Judecătoriei Caransebeş.

Cristian Ungur s-a săturat să tot fie pus pe drumuri între Judecătoria Caransebeş şi Tribunalul Caraş-Severin în încercarea de a fi pus în libertate, motiv pentru care, unul din avocaţii săi, Cosmin Bolosin, a anunţat astăzi, că va recuza judecătorul de pe fondul cauzei, acelaşi care s-a abţinut atunci când trebuia să analizeze cererea de eliberare sub control judiciar. “Nu e normal ceea ce face acest judecător. Am spus asta de la bun început şi Tribunalul Caraş-Severin mi-a dat dreptate, casând încheierea Judecătoriei Caransebeş şi dispunând reanalizarea cererii de eliberare sub control judiciar. Să nu mai spun că, încheierea de acum 30 de zile, prin care s-a menţinut starea de arest preventiv, este copiată cuvânt cu cuvânt şi la ultimul termen de judecată. Spun asta pentru că, am schimbat ordinea în care am vorbit noi, avocaţii, dar în încheiere ordinea este exact cea de data trecută. Consider că, odată ce s-a abţinut să analizeze cererea, acest judecător trebuie să lase dosarul Ungur altcuiva”, a spus Bolosin.
Apărătorul tânărului a invocat faptul că, judecătorul de fond este obligat să analizeze toate cererile anexe din dosar. Tribunalul Caraş-Severin a constatat că Maria Magda s-a abţinut să analizeze cererea de eliberare sub control judiciar a tânărului şi i-a pasat dosarul Danielei Galescu şi, în consecinţă, a admis, în parte, recursul prin care avocaţii au atacat încheierea Judecătoriei Caransebeş.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite