Şpăgarii de la Hyperion absentează la prima zi a anului universitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Caraş-Severin a respins cererile formulate de Nicoleta Gumă, Gheorghe Stancu şi Eugen Tacotă cu privire la înlocuirea măsurii arestării preventive cu aceea de a nu părăsi ţara, astfel că, toţi trei rămân după gratii.

Profesorul universitar de Drept Civil şi membru în Comisia de susţinere a examenului de licenţă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Hyperion şi al Comisiei de etică şi deontologie profesională a aceleiaşi universităţi, Gheorghe Stancu, acuzat de luare de mită în formă continuată, Nicoleta Gumă, coordonator al Centrului Tutorial Caransebeş a Universităţii Hyperion, şi Eugen Tacotă, student în anul terminal al Facultăţii de Drept, învinuiţi de complicitate la luare şi dare de mită, ambele în formă continuată, râmân în arest preventiv până la data de 28 octombrie. Instanţa nu a fost de acord cu înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a interzicerii de a părăsi ţara sau localitatea.


Termen pentru studierea dosarului

Pe fond nu s-a discutat nimic deoarece avocaţii celorlalţi şase inculpaţi în dosarul mitei de la Facultatea Hyperion din Caransebeş au cerut acordarea unui alt termen pentru a avea sufficient timp să studieze dosarul. Astfel, lotul Hyperion va apărea din nou în faţa judecătorilor de la Tribunalul Caraş-Severin la data de 21 octombrie.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite