Reșițenii pot sta liniștiți. Tinerii care le făceau "curat" prin case au fost prinși !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii reșițeni au surprins un minor, de 15 ani, în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-o locuinţă de pe raza municipiului. Agenții au trecut la cercetări și au descoperit că, de fapt, este vorba despre o gașcă întreagă, din care mai fac parte și alți tineri care fură, în loc să își vadă de cursuri.

„Cu ocazia activităţilor desfăşurate de lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au fost depistaţi V.O. de 17 ani şi T.A. de 14 ani, ambii din Reşiţa, care făceau parte din grup”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

În  urma cercetărilor pe care le-au făcut polițiștii, aceștia au ajuns la concluzia că cei trei sunt suspecţi şi în alte trei furturi din locuinţe de pe raza municipiului Reşiţa, înregistrate iniţial cu autori necunoscuţi.

„O parte din bunurile sustrase, în valoare de aproximativ 3000 de lei au fost recuperate şi predate păgubiţilor, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 75-80%”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Pe numele celor trei tineri, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar unul dintre minori chiar a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.

„Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a emis pe numele minorului o ordonanţă de a nu părăsi localitatea pentru 30 de zile”, spune Ancuța Cărbunaru.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite