Prețul unui weekend de relaxare în staţiunea Băile Herculane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o săptămână plină de stres la locul de muncă, câteva zile de relaxare la Băile Herculane sunt binevenite.

Meteorologii spun că la acest sfârşit de săptămână temperaturile vor ajunge şi la 29 de grade, iar norii nu vor strica planurile celor care vor să se relaxeze. Pe lângă plimbările prin staţiune, bazinele cu apă termală îi aduc la Herculane pe turiştii din vestul ţării chiar şi cu cortul.

„Ne place să venim la Herculane. În medie, cam un weekend pe lună, stăm cu cortul în zona 7 Izvoare. Este linişte, iar acum numărul turiştilor a scăzut şi nu mai este atâta agitaţie. Este chiar liniştitor să stăm la marginea pădurii pentru două zile”, a spus Alina Alexandru, o reşiţeancă de 32 de ani. Mai mult decât atât, până la sfârşitul verii o adevarată delectare pentru cei care se plimbă prin centrul istoric, la prânz sau seara, să respire aerul curat de munte au ocazia să audă fanfara militară în concert. Administraţia locală a încheiat un contract cu cei de la Casa Armatei din Timişoara, iar fanfara va concerta la Băile Herculane până la sfârşitul verii.

Cazare în staţiune

Preţurile din staţiunea de pe Valea Cernei sunt accesibile. De exemplu, cea mai ieftină ciorbă de burtă costă şase lei, un mic, cu tot cu pâine şi muştar, costă 1,5 lei cel mai ieftin, iar o halbă de bere, cel mult trei lei. Preţurile la cazare variază între 80 de lei pe noapte, cea mai ieftină, şi 260 de lei camera dublă, la cea mai scumpă pensiune din Herculane.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite