News alert Reșița: Doi tineri şi un adult au fost răniți de un șofer beat (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer beat, de 30 de ani, a avut tupeul să urce la volan și chiar să conducă cu viteză. Aventura lui s-a încheiat pe Aleea Dacia din Reșița. Asta pentru că, el a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe trotuar. Incidentul s-a petrecut în fața Liceului Economic.  

Astăzi ora 10.00

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în data de 11 februarie Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa cu propunere de arestare preventivă.

Ieri ora 16.00

Doi tineri din Reșița s-au transformat în victime, din cauza unui șofer beat care a urcat la volan fără să își facă griji de starea bahică în care se afla. Pentru că a avea și viteză un incident a fost iminent. Bărbatul a urcat cu mașina pe trotuar, unde a intrat într-un stâlp, care la rândul său a lovit doi elevi și un adult.

“În urma testului cu aparatul alcooltest a reieșit o concentrație de alcool de 0,89 mg/l în aerul expirat. L-am condus la spital pentru recoltarea probelor biologice”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. 

În momentul de față, și cele trei victime ale sale sunt la spital, ca să primească îngrijiri medicale. 

„Băiatul are o fractură de femur şi va fi trimis la Timişoara, iar tânăra şi adultul sunt deocamdată la investigaţii“, a declat Emil Bunda, UPU Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite