Motocicliștii accidentați de Ungur pe pista aeroportului l-au înfruntat astăzi pe teribilist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 20 de motocicliști au luat cu asalt Judecătoria Caransebeș, ca să asiste la proces. Beizadeaua de Caransebeș i-a înfruntat astăzi pe motocicliștii în rândul cărora a semănat teroare pe data de opt august, atunci când a intrat cu motocicleta pe pista aeroportului.  

ORA 12.00 

Instanța din Caransebeș a decis să îl țină la arest pe terbilist. Victimele s-au declarat mulțumite de sentință. "Sunt de acord toată lumea greșește, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să plătim pentru greșelile noatre", a declarat motocislistul Cătălin Cazacu, care și-a ratat sezonul din cauza accidentului de pe pistă, în urma căruia s-a ales cu mâna în ghips. 

ORA 10.00

Victimele teribilistului sunt supărate că nici până la această oră nu au ajuns la o înțelegere cu familia Ungur. „Vrem ca Ungur să plătească spitalizarea părților vătămate și pentru ceea ce a făcut”, spune motociclistul Cătălin Cazacu.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

De faptul că cele două părți nu au ajuns încă la înțelegere se folosește și procurorul de caz. „Exista posibilitatea împăcării cu părțile vătămate. În 45 de zile, însă nu s-a întâmplat așa. Asta demonstrează că ceea ce spun avocații sunt vorbe goale”, spune Nicușor Olaru, procurorul de caz. În tot acest timp, apărarea sa nu vede de ce Ungur nu ar fi eliberat. „Cererea de eliberare sub control judiciar este admisibilă din toate punctele de vedere. Nu văd de ce clientul meu nu ar pus în libertate”, spune Cosmin Bolosin, avocatul tânărului.   

CITEŞTE ŞI:

UPDATE Cristian Ungur, tânărul care a provocat tragedia de pe Aeroportul Caransebeş, este arestat preventiv pentru 29 de zile

Avocaţii beizadelei din Caransebeş vor să îl scoată pe Cristian Ungur de la arest

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite