Mădălina Bunea din Reşiţa este tânăra care luptă doar la competiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra reşiţeancă îşi doreşte să devină poliţistă deoarece această meserie o caracterizează cel mai bine. Pentru că sportul reprezintă un rol important în viaţa tinerei, Mădălina a optat pentru karate şi mai nou, pentru kick-boxing.

Profil:

Născută. 7 septembrie 1993
Studii. Elevă în clasa a XI-a la Liceul „Mircea Eliade“ Reşiţa, Secţia „Ştiinţele Naturii“
Familie. Singură la părinţi

De mic copil, Larisa a excelat în sport. La vârsta de patru ani a început să înveţe gimnastica. „Mi-a plăcut foarte mult acest sport, dar, din păcate, în momentul în care trebuia să plec la şcoala din Deva părinţii mei au luat decizia de a nu mai continua“, povesteşte Mădălina. Pentru că sportul reprezintă un rol important în viaţa tinerei, Mădălina a optat pentru karate şi mai nou, pentru kick-boxing. „Practic karate de la nouă ani, cu o întrerupere de aproape un an de zile. În această perioadă mă pregătesc pentru examenul de centură maro şi pot să spun că am ceva emoţii deoarece exerciţiile sunt mai complicate şi necesită mai mult antrenament, dar nici nu se pune problema să nu obţin centura“, povesteşte sportiva.

Tânăra are foarte mare grijă de aspectul exterior, în ciuda faptului că practică două sporturi în care duritatea îşi spune cuvântul. „Nu cred că aceste sporturi te fac să-ţi pierzi eleganţa, poate că te şi ajută să-ţi organizezi timpul mai bine. De obicei încerc să evit orice conflict cu vorba bună. Nu am obiceiul să recurg la luptă în afara sălii de antrenament, decât atunci când nu mai am o altă variantă“, povesteşte tânăra.

Vrea la Academia de Poliţie

Ambiţioasă din fire şi tot timpul sigură pe calităţiile ei, Mădălina vrea să-şi continue studiile la Academia de Poliţie din Bucureşti. „Nici nu concep să nu fac acest lucru. Este o meserie care cred că mă caracterizează. În plus, după terminarea facultăţii ai un loc de muncă asigurat“, spune Mădălina.
Cea mai nouă pasiune a tinerei este kickboxing-ul. „Nu practic acest sport de foarte mult timp, dar mă bucur că am avut această ocazie. Deja am participat şi la o competiţie şi sper ca pe viitor să mă perfecţionez“, a mai adăugat Mădălina.

Întrebări şi răspunsuri


Cum a fost primul concurs de karate la care ai participat?
Eram foarte mică şi nu prea ştiam ce se întâmplă. Cu toate acestea, am reuşit să obţin la competiţie un loc bun pe podium, şi anume locul al III-lea.
Care este următoarea competiţie la care vei participa?
În octombrie vom merge în Franţa la un concurs important. Dar până atunci facem antrenamente intense.
Ce alte pasiuni mai ai?
Îmi place foarte mult să călătoresc. Mi-ar plăcea să vizitez Canada, ador să merg în Austria, care mi se pare o ţară foarte frumoasă şi care merită văzută.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite