Liceanul care a omorât un bătrân din doi pumni se dă şmecher pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe site-urile de socializare, Andrei Maxim, tânărul care a împlinit în luna mai 20 de ani, acuzat că a provocat moartea unui bătrân, pozează într-un tip dur, autointitulându-se gangster şi apărând în fotografii ţinând în mână un pistol şi având faţa acoperită.

Andrei Maxim a absolvit clasa a XII-a la o vârstă la care alţii se pregătesc să termine o facultate. Elev la Grupul Şcolar Industrial Ştefan Anghel din Reşiţa, tânărul technician electrotehnist a dat-o în bară la examenul de Bacalaureat, unde a obţinut mai multe note sub cinci. Notele de 3,4 la Limba Română sau 2,8 la Chimie organică par să confirme cele spuse de tatăl său, de care stă departe încă de la vârsta de trei ani. “Ştiu că îi place să umble aiurea pe străzi”, mărturisea Vasile Maxim. Dacă pe la şcoală a trecut mai rar, pe site-urile de socializare putea fi găsit aprope în permanenţă. Tânărul acuzat de lovituri cauzatoare de moarte a postat pe Internet zeci de fotografii, în care pozează ca un şmecher al zilelor noastre.


Tânărul ţine să arate că nu e bine să te pui cu el

Andrei Maxim, pus sub acuzare


Jefuit şi bătut
    La două săptămâni de la nefericitul incident, tânărul este liber, procurorul de caz considerând că nu se impune arestarea lui preventivă, în timp ce, familia lui Alexandru Bălan nu-şi poate explica de ce Andrei Maxim nu a fost încătuşat. “Tatăl meu venea de la clubul pensionarilor, de la Trandafirul. S-a oprit la un chioşc, unde a băut o bere. Vânzătoarea de acolo a confirmat că avea bani mulţi în portofel, undeva la 3.000 de lei. A plecat spre Victoria. Vânzătoarea de la chioşcul Miruna a declarat că tata s-a dat jos de pe bicicletă şi l-a întrebat pe tânăr unde sunt prietenii lui, că i-au furat banii. Atunci, acesta l-a lovit. A căzut şi a intrat în comă. Ne-a sunat poliţia, i-am luat bunurile, mai puţin portofelul, pe care nu îl mai avea asupra lui. L-au dus la Timişoara, pentru că la Reşiţa nu aveau ce să-i mai facă, dar degeaba, a murit acolo”, afirmă George Bălan, fiul victimei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite