FOTO VIDEO Formatia „Talisman“ – concediu prelungit la Băile Herculane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După încheierea Zilelor Oraşului Băile Herculane formaţia Talisman a ales să rămână într-un concediu prelungit aici şi să împărtăşească şi cu fanii alegerea făcută

Zilele Staţiunii Băile Herculane au fost încheiate cu un recital de excepţie al formaţiei Talisman, Alin Oprea dovedind încă o dată că are o adevărată putere asupra publicului. Pentru Alin Oprea şi Talisman acesta a fost al treilea an în care au avut cinstea să încheie serbările prilejuite de Zilele Băilor Herculane. Chiar dacă i-au ascultat an de an, localnicii au umplut ochi Parcul Vicol şi au cântat cot la cot cu formaţia, dovedind că ştiu destul de bine toate melodiile acestei trupe atât de populare.

Se pare că sentimentul este reciproc, şi trupa Talisman iubind staţiunea Băile Herculane unde, după încheierea spectacolelor, au mai rămas într-o scurtă vacanţă în această staţiune emblemă a turismului balnear din Europa. Cel mai mult, se pare, că le-a plăcut Talismanilor grădina de vară a Hotelului Ferdinand, unde trupa a ţinut morţiş să facă şi o fotografie împreună, pe care au „împărţit-o“ şi cu fanii pe pagina lor de facebook.

Grădina de vară a Hotelului Ferdinand este amenajată într-un cadru natural de munte, cu cursuri de apă şi mobilier rustic, fiind printre cele mai frecventate locuri din staţiune, făcând din Hotel Ferdinand principala atracţie a turiştilor. Iată că nici Talismanii nu se dezic de această tradiţie şi s-au fotografiat chiar în unul din foişoarele grădinii de vară.

CITEŞTE ŞI:

FOTO Regina R&B s-a descătuşat pe scenă în staţiunea împărătesei Sisi
 

FOTO Tradiţia a fost numitorul comun în prima zi a Rugii de la Băi

FOTO VIDEO Vacanţă în România. Staţiunea Băile Herculane, preferata Împărătesei Sisi

FOTO VIDEO Elena Udrea îi bate obrazul lui Victor Ponta: „El nu poate plăti cât am putut eu contracta!“

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite