FOTO VIDEO Bărbat băut acroşat pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat de 61 de ani a fost acroşat pe trecerea de pietoni de la Universitate FOTO CRISTIAN FRANŢ
Un bărbat de 61 de ani a fost acroşat pe trecerea de pietoni de la Universitate FOTO CRISTIAN FRANŢ

Poliţiştii au intervenit la un accident produs pe Bulevardul Revoluţia din Decembrie 1918 din municipiul Reşiţa unde un şofer a acroşat un bărbat de 61 de ani pe trecerea de pietoni

Sosiţi la faţa locului au constatat cu ocazia cercetărilor că şoferul, în vârstă de 48 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Centrul Civic spre cartierul Govândari, a acroşat un bărbat în vârstă de 61 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale unde a rămas internat. Aproape întreaga seară circulaţia în zonă a fost îngreuiată. Foarte mulţi reşiţeni se plâng de faptul că zona este prost luminată şi că, atunci când plouă, astfel de incidente sunt practic iminente. La rândul lor, şoferii spun că la Reşiţa, pe bulevarde, sunt foarte multe treceri de pietoni şi că ar trebui ca o bună parte din aceste treceri de pietoni de pe principalele bulevarde să fie anulate.

„Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul alcooltest. În cazul şoferului rezultatul a fost negativ, iar în cazul pietonului a rezultat o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă“ spune ag. princ. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite