FOTO VIDEO Adevărată fabrică de ţigări descoperită de poliţişti la Reşiţa

0
0
Fabrică clandestină de ţigări la Reşiţa
Fabrică clandestină de ţigări la Reşiţa

Şase persoane au fost aduse la audieri de către poliţişti iar un tânăr de 28 de ani din Reşiţa a fost prezentat Parchetului

Un număr de şase percheziţii au fost efectuate, joi, pe raza municipiului Reşiţa, în vederea combaterii traficului ilegal de tutun. 

„În baza datelor şi informaţiilor deţinute de lucrătorii Serviciului de Investigarea Fraudelor, într-un dosar penal înregistrat şi instrumentat în domeniul combaterii traficului ilegal de tutun şi a producerii şi comercializării ţigărilor contrafăcute, s-au organizat trei percheziţii domiciliare şi trei auto, la suspecţii cercetaţi în acest dosar“, a declarat ag.princ. Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Principalul suspect în dosar este un tânăr de 28 ani din Reşiţa, iar ca urmare a percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate peste 12 kilograme de tutun, cartoane, filtre, o unitate de calculator, precum şi alte bunuri. În prezent se continuă cercetările, tânărul de 28 de ani şi alte persoane implicate fiind audiaţi, iar în funcţie de rezultat se vor propune măsurile legale de privare de libertate a făptuitorilor.

Mai multe - Reşiţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite