EXCLUSIV Laurenţiu Adam, doctorul în fraude pe Internet anchetat de FBI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stomatologul reşiţean este acuzat că ar face parte din gruparea destructurată astăzi, de DIICOT, despre care FBI susţine că a păgubit aproximativ 1.000 de americani cu o sumă ameţitoare, 20 de milioane de dolari.

Casa familiei Adam din cartierul reşiţean Câlnic a fost vizitată la primele ore ale dimineţii de procurorul DIICOT şi de mascaţi. Laurenţiu, fiul lui Petru şi al Tatianei, nu a fost găsit în casa părintească, dar oamenii legii au petrecut aici ore întregi.

CITEȘTE ȘI: UPDATE Mascații au descins din nou la Reșița. De această dată pentru fraude informatice

Au ieşit cu câteva pungi cu documente, care, probabil, au legătură cu activitatea bărbatului de 31 de ani. Aceea legată de ţepele date pe Internet, nu cea de stomatolog. Stabilit de mai mulţi ani în Timişoara, Laurenţiu a venit foarte rar în ultima vreme în frumoasa casă a părinţilor săi. În schimb, a fost văzut foarte des în cluburile de fiţe, unde a cheltuit importante sume de bani.

CLIK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 “Este o familie bună, nu ne aşteptam la aşa ceva. Pe Laurenţiu nu l-am mai văzut de mult pe acasă, ştiu că este medic stomatolog la Timişoara”, a spus unul dintre vecinii familiei Adam.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU LAURENȚIU ADAM


Vezi mai multe amănunte mâine, în:

cap adevarul local banat
Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite