EXCLUSIV FOTO VIDEO Accident şi circulaţie îngreunată pe DN 58

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul nu s-a soldat cu victime, însă a îngreunat serios circulaţia pe DN 58 între Reşiţa şi Caransebeş, dar şi Lugoj.

Circulaţie îngreuiată timp de mai bine de 30 de minute pe drumul ce leagă Reşiţa deopotrivă de Lugoj şi de Caransebeş. Accidentul a avut loc în apropiere de Soceni. Un autoturism Dacia ce circula din direcţia Reşiţa spre Caransebeş a coborât cu viteză de la kilometrul 8 şi a ajuns sub roţile unui automarfar ce venea de la Lugoj şi s îndrepta spre Reşiţa. Dacă pentru TIR pagubele au fost minore, pentru bătrâna Dacie ajunsă chiar sub roţile automarfarului pagubele au fost extrem de mari. Circulaţia a fost practic oprită pe DN 58, până când şoferul automarfarului a reuşit totuşi să iasă în afara părţii carosabile şi să permită traficul pe DN 58 măcar pe o singură bandă, acesta revenind la normal numai după ce autoturimsul Dacia a fost ridicat cu o autoplatformă, acesta fiind extrem de serios avariat şi ne mai putând pleca de acolo pe roţi. „Este un eveniment rutier la care au intervenit colegii noştrii de la Postul de Poliţie Ezeriş, soldat fără pagube“ ne-a transmis insp. Dorin Ţugmeanu, de la Serviciul Rutier Caraş-Severin.

Zona este una periculoasă, fiind o succesiune de curbe deosebit de periculoase şi poate rapid să fure şoferii neatenţi şi care nu adaptează viteza la reglementările legale, în zonă existând şi semnalizare rutieră care obligă la o viteză maximă de 40 km/h.

CITEŞTE ŞI:

Numai 7 şoferi băuţi la volan din 1375 de şoferi testaţi

Poliţiştii de frontieră schimbă macazul şi trec de la contrabanda cu ţigări la abaterile de la Codul Rutier

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite