Cei doi copii care au fost daţi dispăruţi, au fugit de acasă după o bătaie primită de la tatăl lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au plecat de acasă după ce au fost bătuţi de tată FOTO IPJ Caraş-Severin
Copiii au plecat de acasă după ce au fost bătuţi de tată FOTO IPJ Caraş-Severin

Cei doi fraţi din satul Globurău, comuna Mehadia (Caraş-Severin), au fost găsiţi la aproximativ opt kilometri de locuinţă.

Cei doi copii (de trei şi cinci ani) daţi dispăruţi miercuri în judeţul Caraş-Severin au fost găsiţ a doua zi, la opt kilometri de casă. Un participant la trafic i-a văzut pe marginea Drumului Naţional 6, în apropiere de localitatea Plugova şi a sunat la 112. 

Micuţii au fost preluaţi imediat de poliţişti. În urma verificărilor efectuate de poliţişti cu privire la situaţia celor doi fraţi care au plecat de acasă, s-a stabilit că au fost agresaţi fizic de tatăl lor. 

În acest caz, poliţiştii s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorilor, efectuând cercetări în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate.

Vă reamintim, sute de poliţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi pădurari, dar şi localnici care cunosc foarte bine zona, i-au căutat pe cei doi fraţi, în sprijinul echipelor fiind mobilizaţi un elicopter IGAV, câini de urmă şi câini de salvare.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite