Câteva zeci de bovine au ajuns pe şosea, după ce camionul care le transporta s-a răsturnat pe DN 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neadaptarea vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă, a dezechilibrat un ansamblu de vechicule, iar „marfa”, câteva zeci de vaci au ajuns în mijlocul drumului, derutate şi speriate de şoc. Accidentul a fost doar spectaculor, pentru că atât bovinele, cât şi conducătorul auto au scăpat nevătămaţi.

Poliţiştii din staţiunea Băile Herculane au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe D.N. 6, pe drumul care leagă municipiul Caransebeş de Lugoj, a avut loc un accident de  circulaţie.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la rutieră, ocazie cu care au constatat faptul că un croat, care conducea un ansamblu de autovehicule format din autocamion şi remorcă, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător. “Remorca a intrat în balans şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.
Autocamionul şi remorca erau încărcate cu bovine vii, toate supravieţuind în urma impactului”, a declarat Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.  Nici conducătorul auto nu a suferit vătămări corporale, accidentul soldându-se doar cu avarii auto. Traficul rutier a fost blocat pe un sens de circulaţie, timp de 60 minute.

Incidente cu vaci

Acesta nu este singurul incident rutier în care au fost implicate bovine. În luna aprilie a acestui an, un tânăr a ajuns în stare gravă la spital după ce a lovit în plin o vacă. Timişoreanul de 22 de ani a acroşat atunci o bovină nesupravegheată, care traversa şoseaua. Întâmplarea a avut loc pe DN 58, în timp ce motociclistul se îndrepta dinspre Caransebeş spre Reşiţa. Proprietarul vacii, care, de asemenea, a fost ranită grav, a menţionat că se gândeşte să sacrifice animalul pentru a-i curma suferinţa. El este şi răspunzător pentru că bovina a ajuns pe şosea, nesupravegheată şi i-ar fi putut plăti daune tânărului care a ajuns la spital.


Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite